top of page

Om oss

Luv2Move AB är nordens största leverantör för de nya moderna och säkra självbalanserande elrullstolarna som kategoriseras som APW (Active Power Wheelchair)/sittsegway .   Dessa moderna elrullar styrs av och kontrolleras av din egen kropps rörelser. Det är du som är -Active för att APW skall fungera.  Alltså stor skillnad på en APW och övriga passiva elrullstolar!

 

Vi har fått en mycket fin respons i Sverige och har idag en stor grupp av mycket nöjda och rentav entusiastiska användare som alla önskar vara referenser för att berätta hur bra det fungerar.

Vår personal har en god kännedom om olika handikapp och vet allt som är värt att veta vilket gör dig trygg när du kommer till oss för att testköra.

Vi är Segway generalagent sedan 2004 och vi har levererat sittsegway/APW sedan 2012. Som Segway leverantör har vi levererat mest i hela världen per capita och sittsegway är vi bland topp tre i världen.

I våra lokaler i Upplands Väsby har vi  showroom, testbana, försäljning ,träning/utbildning och en fullständigt certifierad serviceverkstad.

All vår personal får börja sin utbildning i en vanlig manuell rullstol för att förstå mycket bättre den problematik terräng, byggnation mm. kan göra. Vi har med åren byggt upp en kunskap i segmentet aktiva elrullstolar där vi nu är världsledande. Vi har två tekniska ingenjörer som gillar utmaningar och vi har tre instruktörer som kan stava till både trevlig och pedagogisk med åtta års erfarenhet av självbalanserande rullstolar och tusentals provkörningar. Vi tror att vi är de enda i marknaden som själva älskar att åka i produkterna vi representerar vilket säger en hel del om både oss som leverantör och våra produkter.

En APW kompletterar din manuella rullstol. På de platser där du ej kommer fram, typ branta långa backar, blir svettig och kanske rentav arg, ja just där kan du nu istället swischa fram med ett stort leende på läpparna.  Eller slippa känslan och bortförklaringarna då vännerna säger - ska vi gå till.....      En APW sparar oxå på axlarna till det du skall ha dom till en lång tid framöver!

Skillnaden på våra aktiva elrullstolar och alla andra är först och främst framkomlighet och det intuitiva sättet du styr den på med din egen kropp.  

En APW snurrar/roterar på sin egen axel precis som en manuell rulle och tar därför ej heller upp mer plats. En APW är den perfekta kombinationen med en manuell rulle då du önskar vara med på allt och gillar livet.

 

Aktiva Elrullstolar gör följande:

 

∗ Roterar på sin egen axel då de bara har 2 hjul

 

∗ De förs fram tack vare den självbalanserande tekniken

 

∗ Styrs med kroppen och detta ger mycket bra träning för bål och torso

 

∗ Gjorda för både inom- och utomhus bruk (klass A och C), dvs. 2 stolar i en

 

∗ Med sin litenhet är det lätt att hantera föremål i sin omgivning och även lätt att ta med sig i vanliga bilar.

 

APW (Aktiva elrullstolar) Medicintekniska produkter för funktionsnedsättning har tidigare alltid delats upp i två kategorier:

 

AW (Aktiva rullstolar), det vill säga, de "klassiska" manuella rullstolarna som har navmotorer som hjälper.

 

PW (Elrullstolar), eldrivna enheter som styrs med hjälp av kontrollspakar.

 

Vi introducerar en helt ny grupp APW (Active Power Wheelchair), högteknologiska enheter som gör dig som användare till rullstolens ”kontrollspak”, tack vare den självbalanserande tekniken.  Det är du som är Active och det är stolen som har fullt med Power.

 Luv2Move AB startade sin verksamhet 2012 och mottagandet från våra kunder är överväldigande positivt!

 

 

Förutsättningar:

 

Tillräcklig funktion i övre extremiteterna med förmåga att röra armar för att hantera styret och kontrollera färdriktningen.

 

Förmåga att självständigt förflytta sig från och till en Aktiv elrullstol.

 

I vårt showroom och testbana visar vi både Genny, Freee, AddSeat och Baddaboom Du får provköra och testa under säkra förhållanden med en av våra säkra instruktörer.

 

En APW snurrar/roterar på sin egen axel precis som en manuell rulle och tar därför ej heller upp mer plats. En APW är den perfekta kombinationen med en manuell rulle då du önskar vara med på allt.

Spara på axlar och ork till där du behöver det. 

En av våra kunder sa: -Innan jag köpte min sittsegway var jag helt slut efter jobbet och hade ingen ork kvar till varken min familj, vännerna eller tennisen. 

 

Kan vi hjälpa till med något?  Kontakta oss!
bottom of page