top of page

AddSeat

Varför är AddSeat rätt för dig?

 

AddSeat är något helt extra. AddSeat är en svensk uppfinning som har utvecklats under flera år genom att ständigt se till vad kunden har efterfrågat.

 

AddSeat är baserat på marknadens bästa Segway Gyro (PT i2 SE & x2 SE), detta leder till en banbrytande körkontroll. Att kunna svänga runt sin egen axel och ta sig ut i snö, sand och skog är något som nu inte bara är möjligt, utan en ren fröjd. 

Med en unik fjäder-skjut funktion har AddSeat en betydligt snabbare bromssträcka i jämförelse med andra gyro-baserade rullstolar. Sätet kan skjutas bakåt så att viktfördelningen av användarens kropp kommer bakom gyrot, därav en påtagligt snabbare inbromsning.

 

Den höj och sänkbara sitsen är en av de mer framträdande funktionerna som bidrar med flertalet fördelar. Sätet gör det möjligt att sitta mellan 60-75 cm över marken, där högsta höjden är en behaglig samtals höjd. Det höj och sänkbara sätet gör det även möjligt att hitta den perfekt vinkeln för knän kontra ländrygg, vilket bidrar till en bättre hållning och cirkulation. Luftkudden som är inbyggd i den höj och sänkbara sitsen svarar även som en stötdämpare som fångar upp stötar från exempelvis trottoarkanter och rötter. Sätet är designat för högsta komfort så att användaren kan använda den hela dagen.

Tillverkad i Sverige.  

https://www.addmovement.com

Svart är vår standardfärg men det går att köpa till annan färg.

Modellerna på bild är extrautrustade med tex. alufälgar.

1 år full garanti på hela produkten inklusive batterier. Svensk konsumentlag gäller i övrigt

https://www.youtube.com/watch?v=mGMvAVp6N4Q

Pris från 179.000:- inkl moms

Ny AddSeat stol monterad på begagnad Segway i2 129.000:- inkl moms

Aluminiumfälgar med året runt däck 8900:- inkl moms

Red product pbng.png
AddSeat logo high res Trans Small.png
golden machine and rims trans PNG.png
blue product png.png
Green AddSeat_1x.png fine.png
Vi gör avbetalning och leasingförslag åt dig tillsammans med Wasa Kredit

Finansierings exempel 169.000:-. 20.000 kontant.  Månadsbetalning 2947:- i 60 månader  Uppläggningskostnad 495:-  Administrativ avgift 45:-

ladda ned.png
bottom of page